Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Veldrijden Diegem Start


Mathieu Is Again The Winner Cyclocross Superprestige 6 Diegem Bel By Balint Hamvas Cyclephotos Co Uk Cyclocross Race Calendar Champion

Wie op donderdag 28 december naar Diegem Cross afzakt voor de voorlaatste manche van de Telenet Superprestige. Mathieu van der Poel heeft donderdag op overtuigende wijze de Superprestige-veldrit in het Belgische Diegem gewonnen. Puck Pieterse Fenix-Deceuninck road a flawless race to claim the victory at the penultimate round of the Superprestige. Diegem Van der Poel rijdt na afwachtend begin iedereen op een hoop in avondcross Mathieu van der Poel is nog altijd ongeslagen dit seizoen bij. ..


Liveblog Superprestige Diegem 2023 Dominante Van der Poel wint ook de avondcross in Diegem Donderdag 28 december 2023 om 1630. . . De veldrit van Diegem dat betekent crossen in de avond onder kunstlicht. Diegem maakt zich klaar voor het grote wielerfeest Diegem Cross Het circuit loopt voor een groot deel door de dorpskern en er staan verschillende wedstrijden op het programma..



Mathieu Van Der Poel Bkcp Powerplus Raises The Dutch Flag At The Finish Line Cycling Photos Cyclocross Cycle Training

U kunt de cross in Diegem vanaf 1900 uur volgen bij Sporza vrouwen. Tussen wedstrijd van de elite vrouwen en elitemannen in de Superprestige Diegem vulde Average. Donderdag 28 december Telenet Superprestige Diegem veldrijden Live op Sporza VRT Canvas vanaf. Ook in de avondcross van Diegem stond er geen maat op Mathieu van der Poel Alpecin-Deceuninck. ..


Veldrijden op TV De veldritkalender 2023-2024 Overzicht De echte crossliefhebbers trekken de laarzen aan en krioelen zich een weg door de drek Voor wie liever droog en warm. Live naar veldrijden of cyclocross kijken op livestream of tv Kijk live naar de crossen die we uitzenden op Sporzabe en. De uitzendrechten live tv en livestream van de Superprestige Cyclocross Diegem zijn in handen van diverse omroepen waaronder Telenet PlayTime Play. Van Aert wint in Diegem Pidcock stikkapot op 2 Van Aert brult het uit en pakt voor het eerst in zijn. Met de Sporza veldrijden kalender zit je deze winter opnieuw op de eerste rij voor cyclocross Heel wat crossen zijn live te bekijken bij Sporza..


Komentar